Lammeculotte med bønner, rødløg og tomat

Lammeculotte med bønner, rødløg og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 lammeculotter a ca. 175 g.
1 spsk.olivenolie
1 spsk.smør
 salt
 peber
 friske kviste timian eller rosmarin
2 dl.grøntbouillon fond eller hvidvin
 
375 g.grønne bønner
2 mellemstore, hakkede rødløg
25 g.smør
2 storehakkede tomater
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Rids fedtlaget på culotterne, brun kødet på begge sider, dog først med fedtsiden nedad. Drys salt, peber samt timian eller rosmarin på kødet, hæld bouillon ved og lad kødet snurre mørt under låg, ca 25 minutter.

Kog bønnerne møre, afdryp og hiv dem evt. op fra den spidse ende så fylder de mere.

Svits løgene i smør et par minutter, bland tomater og bønner og lad det hele småstege et par minutter før grøntsagerne smages til med salt samt friskkværnet peber, og serveres til kødet og små lune hvidløgsbaguetter.





karakterer:
Opskriften er vist 24936 gange,
og udskrevet 818 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-27 23:56:23
God ret, der er nem at gå til. Hvidløgsentusiaster bør peppe grøntsagsblandingen op med et par finthakkede fed.