Lammeculotte med bønner, rødløg og tomat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Indsendt : |
|
|
Rids fedtlaget på culotterne, brun kødet på begge sider, dog først med fedtsiden nedad.
Drys salt, peber samt timian eller rosmarin på kødet, hæld bouillon ved og lad kødet snurre mørt under låg, ca 25 minutter.
Kog bønnerne møre, afdryp og hiv dem evt. op fra den spidse ende så fylder de mere. Svits løgene i smør et par minutter, bland tomater og bønner og lad det hele småstege et par minutter før grøntsagerne smages til med salt samt friskkværnet peber, og serveres til kødet og små lune hvidløgsbaguetter. |
|
Opskriften er vist 24936 gange,
og udskrevet 818 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil , Kbhvn. - 2010-09-27 23:56:23 God ret, der er nem at gå til. Hvidløgsentusiaster bør peppe grøntsagsblandingen op med et par finthakkede fed. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne