Lammemørbrad med marsalasirup og trøffelpasta

Lammemørbrad med marsalasirup og trøffelpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.lammemørbrad
2.5 dl.marsala
 smør til stegning
 salt
 peber
 
 Trøffel pasta
1 lillesort trøffel
1.5 dl.hønsebouillon
2 dl.piskefløde
1 spsk.cognac
 salt
 peber
250 g.Firenze båndreder eller fine båndreder
 
Opskrift:
Læg lammekødet i marsala og lad det trække mindst 1 time i køleskabet.

Skær trøflen i papirstynde skiver. De flotteste skiver (ca. 1/3 af trøflen) gemmes til pynt. Resten af trøffelskiverne koges 5 minutter i hønsebouillon og fløde, til konsistensen er cremet. Smag saucen til med cognac, salt og peber.

Tag kødet op af marinaden, som gemmes til senere, og dup kødet tørt. Brun det 1 minut ved kraftig varme i smør og steg det ca. 5 minutter ved middel varme. Krydr med salt og peber og lad kødet hvile nogle minutter, inden det skæres i skrå skiver. Kog marinaden kraftigt ind, så den har konsistens som tynd sirup.

Kog pastaen som anvist på emballagen og vend straks den afdryppede pasta i trøffelsaucen. Anret trøffelpastaen på varme tallerkener og pynt med trøffel. Læg mørbradskiverne ved, sammen med dampede grønsager, dryp med marsalasirup og server straks med Dampede grønsager f.eks. grønne asparges, sukker-ærter eller sukkersnaps & brød.





karakterer:
Opskriften er vist 14313 gange,
og udskrevet 389 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-03 05:18:30
lyder spændene, men hvad er marsala, og hvor kan man købe det