Peya
Hovedingrediens : Bælgplanter - Mungbønne - Mungbønner Indsendt : |
|
|
Ris og bønner skylles, kommes i en gryde med vand og koges under låg i 40 minutter.
Frisk ingefær og spidskommen svitses i ghee i et minut, og gurkemeje tilsættes. Krydderierne blandes i peyaen sammen med salt. Retten koges op og citronsaft tilsættes. |
|
Opskriften er vist 10968 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-05-07 17:59:50 jeg syntes peya var rigtig god, men pas på med ingefœren!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne