Wienersnitzler

Wienersnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.skinkeschnitzel (5-600 g)
4 spsk.rasp (28 g)
 salt
 peber
4 tsk.oliemargarine til stegning
8 småsildefileter
4 skivercitron
100 g.kapers
20 g.revet peberrod
3-4 rødbeder
3-4 pærer
 
Opskrift:
Skinkeschnitzlerne vendes i rasp, drysses med salt og peber og steges i ca. 4 min. på hver side (brug 2 tsk oliemargarine til hver side).

Pynt schnitzlerne med sildefileter, citron, masser af kapers og revet peberrod.

Serveres med en salat af revne rødbeder og pærer i tern.





karakterer:
Opskriften er vist 28627 gange,
og udskrevet 470 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-21 17:33:28
Wienersnitzler laves af kalvekød

  -   2008-07-23 16:17:07
Sikkert lækket, men Wienersnitzler skal i princippet laves af kalvekød, ellers er det "bare" skinkesnitzler...