En ren perle til hønen
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Indsendt : Red : |
|
|
Sauce:
Tomatjuicen koges ind til ½ liter, smages til med sellerisalt, Worchester sauce og Tabasco. Til sidst tilsættes en kold klat smør (monteres). Perlehønebryst: Persillen hakkes med hvidløg, og krydres med salt og peber. Kødet vendes heri og steges i halvt smør/olie ca. 4-5 min. på hver side. Garniture: Sellerien skrælles, skæres i store tern og gives et opkog i vand tilsat salt. Herefter steges de sprøde i rigelig olivenolie. Perlehønebrysterne anrettes i skiver med den sprøde selleri, lidt af saucen hældes over og resten i sauceskål. Der serveres et godt brød |
|
Opskriften er vist 14007 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne