Oksemørbradbøffer på tortillabund med citrondryp
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Hvedetortillas lunes lidt i ovnen og lægges herefter på 4 store tallerkner.
Bøftomater, avocado og rødløg skæres i skiver og fordeles på tortillaen. Bøfferne drysses med salt og peber og steges et par minutter på hver side. Bøfferne placeres midt på tortillaen. Hvidløgene svitses på panden i lidt olie. Citron og basilikum vendes i og olien dryppes over kød og grønsager. Retten drysses med salt og peber og serveres straks. |
|
Opskriften er vist 11726 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne