Ribbenskrone
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Ribbenene (bestilles) hos slagteren, og de stilles, og ombindes på højkant.
Inden ribbenene stilles på hjøkant kryders de med salt og peber. Fyldes med en fars: 1 kg hakket kalv og flæsk 1 løg rives groft evt lidt hvidløg 1 spsk oregano lidt allehånde salt og peber 2 æg lidt mel til at samle det med. Øverst i kronen lægges bacon. Det hele sættes i ovnen ved 200-220 grader med lidt vand i bradepanden, i ca 1-1½ time Der skal ristes lidt svampe og tomater på en pande, og det fordeles rundt om kronen ved serveringen. Hvis man er mange, kan der også lægges medisterpølse rundt om kronen. |
|
Opskriften er vist 7588 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-04-05 17:54:00 En krone er ryggen som er flækket og rygbenet er fjernet, ribbenene sider stadig på fileten men er skåret fri for kød imellem ribbenene. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne