Lammetykstegsfileter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i fine tynde skiver.
Pisk soya, æggehvider, majs-
stivelse, koriander, salt og peber sammen.
Kom kødet i marinaden og lad det trække ca. 1 time.
Hæld halvdelen af olien på en meget stor stegepande eller i en wok og lynsteg kødet i små por-tioner, ved høj varme i 2-3 minutter så panden ikke bliver afkølet og kødet kommer til at koge i stedet for at stege. Smid olien ud, tør panden af og kom resten af olien på. Varm olien op, næsten til rygepunktet. Tilsæt grøntsagerne og lynsteg i 2 minutter. Kom Ketchap Manis, honning og lammekød ved og varm det hele igennem, højst et par minutter. Server kogte jasminris til og drys evt. med lidt finthakket forårsløg. |
|
Opskriften er vist 10859 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne