Lammetykstegsfileter

Lammetykstegsfileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 pk.lammetykstegsfileter
3 spsk.sojasauce
2 æggehvider
3 spsk.majsstivelse
1 tsk.stødt koriander
 salt
 friskkværnet peber
2 dl.olie
3 cm.finthakket ingefær
2 bdt.fintsnittede forårsløg
1 rød finthakket chili uden kerner
1 grøn peberfrugt i små tern
1 rød peberfrugt i små tern
1 bladselleri i tynde skiver
1 dl.Ketjap Manis (Sød sojasauce)
1 spsk.akaciehonning
 
Opskrift:
Skær kødet i fine tynde skiver. Pisk soya, æggehvider, majs- stivelse, koriander, salt og peber sammen. Kom kødet i marinaden og lad det trække ca. 1 time.

Hæld halvdelen af olien på en meget stor stegepande eller i en wok og lynsteg kødet i små por-tioner, ved høj varme i 2-3 minutter så panden ikke bliver afkølet og kødet kommer til at koge i stedet for at stege.

Smid olien ud, tør panden af og kom resten af olien på. Varm olien op, næsten til rygepunktet. Tilsæt grøntsagerne og lynsteg i 2 minutter. Kom Ketchap Manis, honning og lammekød ved og varm det hele igennem, højst et par minutter.

Server kogte jasminris til og drys evt. med lidt finthakket forårsløg.





karakterer:
Opskriften er vist 10859 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu