Couq aux vin (Hane i vin)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Hane Indsendt : Red : |
|
|
Hanen eller kyllingen skæres i mindre stykker.
Rens champignonerne og løgene og brun begge dele i lidt margarine eller smør, læg det til side. De røgede flæsketerninger steges sprøde og lægges til side. Brun fjerkræstykkerne i fedtstoffet, som nu er på panden Kom tomatpure, laurbærblade og presset hvidløg ved. Tilsæt rødvin og krydderier og laurbærblade, lad det koge i 30 minutter. Selleristængerne skæres i små stykker og kommes i sammen med persillekvistene, det hele småkoger yderligere i 20 minutter. Tag persillekviste op og kom de sprødstegte flæsketerninger i. Smag retten til med salt og peber. Klip lidt frisk persille over retten, inden du serverer den. Server løse ris eller kartofler og flutes til En god kraftig rødvin kan drikkes til. |
|
Opskriften er vist 18838 gange,
og udskrevet 861 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (22 stemmer) |
|
Kommentarer lerbak - 2014-11-20 13:33:18 en rigtig god ret i den kolde årstid randi - 2005-01-01 01:01:01 der skal bruges en ung hane det er godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne