Engelsk bøf i folie
Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bank bøfferne ganske let. Tør evt. kødsaft af med lidt køkkenrulle, så de er helt tørre. Brun hurtigt steaks'ene i hed Jomfruolie på en pande, uden at stikke i dem med en gaffel. Tag bøfferne af panden og lad dem falde lidt til ro.
Aftør panden og kom smørret på. Når det er bruset op, tilsættes de finthakkede rødløg, der lige skal ha' til de bliver klare. Tilsæt derefter marksvampe og bacontern i og giv det en tur på ca. 1 min. Så drønes tomatbådene på og det hele småkoger i 3 min. Så tilsættes oregano, salt, peber og sluttelig de finthakkede / pressede hvidløg. (Hvidløgssmag kan koges/steges væk. derfor skal det tilsættes til sidst !) Placér hver enkelt bøf på et relativt stort stykke folie og kryder bøfferne med peber & lidt salt. Fordel fyldet på de 4 "pakker" og dryp væden fra fyldet hen over. Pak folien omkring bøfferne, så det er tæt. Læg pakkerne i et ildfast fad eller i bradepanden og skub dem ind i en rasende varm ovn på minimum 275° C. hvor de skal stå i 5 - 8 min. afhængig af tykkelsen på steaks'ene. Steaks og fyld kan sagten klargøres dagen i forvejen og stilles i køleskab. Her skal man dog være opmærksom på, at kød & fyld ikke sam-pakkes i folien, før alt er koldt. Desuden skal saltet først skal tilsættes lige inden "pakkerne" ryger i ovnen. Tillige skal der påregnes 1 - 1½ min. længere tilberedningstid i ovnen, da alt jo er afkølet. Serveres med flute, Råstegte kartofler, Brøndkarse og/eller mixet salat/tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 21461 gange,
og udskrevet 756 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-05-08 13:20:25 Havtaske er nok den ultimative nydelse i den forbindelse. Husk Charlotteløg.. Henrik - 2007-04-06 23:09:05 Jeg brugte oksemørbrad istedet. Også 200 g. stykker. En sikker vinder. nab - 2005-01-01 01:01:01 Totalt iorden menu! og let at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne