Struds i kål
Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Hak kålbladene og kog dem let.
Opvarm olien på en pande og brun strudsekødet. Bland hvidløg og løg i og kog i ca. 5 min. Krydr med salt, peber, karry, mild paprika og reven muskatnød. Tilsæt vandet og ½ bouillonterning og bring det let i kog. Anbring det kogte kål i et ildfast fad og hæld kødet og skyen over. Læg kartoflerne i fadet og drys med stødt sort peber og kommen. Dæk fadet med stanniol og bag i en forvarmet ovn ved høj temperatur i ca. 1 time. Serveres med grøn salat og flutes. |
|
Opskriften er vist 5947 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne