Lammemørbrad i Marsala-teriaki
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Mariner lammekøllemørbraden i marsala og teriyaki i mindst 1 time
i køleskab.
Skyl basmatirisene godt og kog dem som anvist på emballagen. Rør de kogte ris sammen med soltørrede tomater, basilikum, pinjekerner, æggeblomme og hvedemel. Krydr med salt og peber og lad det trække i ca. 30 minutter. Form risene til 6-8 små kager, og steg dem 4 minutter på hver side ved middelvarme. Hold kagerne varme. Damp rosinerne i marsala. Lynsteg fintsnittet chili uden kerner, fintsnittet fennikel og safran ca. 3 minutter. Kom rosinerne ved og krydr med salt. Hæld marinaden fra kødet, gem den til senere og dup kødet tørt. Brun det 1 minut og steg det ca. 5 minutter ved middelvarme i smør. Lad kødet hvile tildækket 5 minutter, og kog imens panden af med marinaden samt lammebouillon. Kog skyen kraftigt ind og smag til med salt og peber. Server skyen til kødet sammen med lynstegt fennikel og riskager. |
|
Opskriften er vist 13421 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-17 13:49:50 hvor kom rosinerne fra? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne