Farseret perlehønebryst
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Brysterne skæres af perlehønen og bankes til kagetallerken-størrelse mellem to stykker film. Kødes skæres fra over- og underlår, ca. 250 g. Blendes med salt, ægget og piskefløden til en glat fars, sølvsenerne fjernes og farsen smages til.
Kernehuset fjernes fra æblet og det skæres i små tern. Æbleternene blandes i farsen med timianbladene, som fordeles på perlehønebrysterne. De rulles på to stykker film til faste pølser, der strammes i enderne af filmen. Pølserne pocheres i 2½ dl vand i en gryde under låg til de føles faste. Kalvebrissel: Kalvebrissel simrer i ca. 15 minutter i kogelage af vand, eddike, peberkorn, laurbærblad og grofthakket løg. Afkøles, pilles fri for hinder og skæres i små stykker. Garniture: Halve rosenkål blancheres ca. 2 minutter i kogende vand, afdryppes og holdes lune. Sauce: Honningen smeltes til den antager en lysebrun farve, tilsættes æblecideren, der koges næsten væk. Tilsættes maizena og kalvebouillon. Koges blank og piskes op med olivenolie. Smages til med salt og peber. Kantareller, rosenkål og kalvebrissel sauteres et øjeblik i jomfruolie på panden. Anretning: Perlehønebrystet skæres i tynde skiver på skrå, anrettes på garnituren og saucen dryppes rundt om. |
|
Opskriften er vist 16246 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne