Janssons fristelser
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene og hak dem.
Læg halvdelen af løgene i et let smurt ovnfast fad. Hæld ansjosvæde på og fordel kartoffelterne og hakkede ansjosser over. Drys resten af løgene på. Pisk æggene sammen med mælk og ansjosvæde. Hæld det i fadet. Bag retten i en 225 grder varm ovn. ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 22784 gange,
og udskrevet 678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Olesen - 2012-01-28 15:22:01 Smager alt for surt til natmad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne