Tyrkiske lammekoteletter med Tabouleh

Tyrkiske lammekoteletter med Tabouleh, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietKilde : Føtex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.lammekoteletter
1 tsk.tørret oregano
1 tsk.tørret timian
0.5 tsk.stødt spidskommen
0.5 tsk.stødt kanel
3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
 Tabouleh
3 dl.bulgur
6 dl.grønsagsbouillon
2 peberfrugter (rød og gul)
1 lilleagurk
 salt
1 bdt.forårsløg
1 spsk.citronsaft
0.25 citron skal heraf
2 spsk.olivenolie
 peber
1 bdt.frisk mynte
1 bdt.frisk koriander
 
 Tilbehør:
 Grillede pitabrød
 
Opskrift:
Læg de optøede lammekoteletter i en marinade af oregano, timian, spidskommen, kanel og oliven- olie, og lad dem trække mindst 1 time i køleskabet.

Kog bulgur i grønsagsbouillon ca. 12 minutter for svag varme og under låg.

Halver peberfrugterne, fjern kernerne og tryk dem flade. Grill peberfrugterne på skindsiden, til skindet er mørkt og bobler op. Læg peberfrugterne til afkøling 5 minutter i en pose, træk skindet af og skær dem i strimler.

Skræl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne og skær den i skrå skiver. Drys agurkeskiverne med groft salt og læg dem til afdrypning et kvarter i en sigte. Skyl og dup tør. Snit forårsløgene.

Rør bulguren sammen med citronsaft, reven citronskal og olivenolie. Kom peberfrugt, agurk og forårsløg i og smag til med ekstra salt og peber. Drys salaten med mynte og koriander blade.

Grill lammekoteletterne 2-3 minutter på hver side og krydr med salt og peber. Grill pitabrødene på hver side, skær dem i mindre stykker og spis dem til lammekoteletterne sammen med tabouleh.





karakterer:
Opskriften er vist 18903 gange,
og udskrevet 452 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu