Lammekoteletter med fyldte aubergineruller

Lammekoteletter med fyldte aubergineruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.6 stk. ferske lammekoteletter
0.5 dl.olivenolie
2 skiversandwichbrød uden skorpe
2 fedhakket hvidløg
25 g.smuttede hakkede mandler
 Salt
 peber
 Olivenolie til stegning
 
 Sauce:
0.25 dl.balsamico vineddike
0.5 ds.hakkede tomater
1 dl.kalve- eller hønsebouillon
 Salt
 peber
 
1 storaubergine i tynde skiver på langs
1.5 dl.risblanding
1 spsk.olivenolie
1 hakket løg
2.5 dl.grøntsagsbouillon
2 spsk.hakket persille
0.25 dl.hakket frisk oregano eller 2 tsk. tørret
75 g.fetaost i små tern
1 spsk.pinjekerner
 
Opskrift:
Rist sandwichbrød skåret i små tern, hvidløg og mandler 3 minutter i oliven-olie og blend brødblandingen til rasp.

Steg aubergineskiverne møre i oliven-olie.
Svits løg og ris 2-3 minutter i olivenolie, tilsæt bouillon og lad risene koge 15 minutter for svag varme under låg. Bland risene med persille, oregano, fetaost og pinjekerner. Fordel fyldet på aubergineskiverne, rul dem sammen og hold rullerne på plads med en tandstik. Bag rullerne ved 175°C i ca. 15 minutter.

Vend lamme-koteletterne i raspblandingen og steg dem ca. 3 minutter på hver side i olivenolie ved jævn varme. Krydr med salt og peber.

Kog panden af med balsamico vineddike og tilsæt hakkede tomater samt bouillon. Kog saucen godt igennem og smag til med salt og peber.

Servér saucen til koteletterne sammen med de fyldte aubergineruller og lidt grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 7212 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu