Lammekoteletter med fyldte aubergineruller
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Rist sandwichbrød skåret i små tern, hvidløg og mandler 3 minutter i oliven-olie og blend brødblandingen til rasp.
Steg aubergineskiverne møre i oliven-olie. Svits løg og ris 2-3 minutter i olivenolie, tilsæt bouillon og lad risene koge 15 minutter for svag varme under låg. Bland risene med persille, oregano, fetaost og pinjekerner. Fordel fyldet på aubergineskiverne, rul dem sammen og hold rullerne på plads med en tandstik. Bag rullerne ved 175°C i ca. 15 minutter. Vend lamme-koteletterne i raspblandingen og steg dem ca. 3 minutter på hver side i olivenolie ved jævn varme. Krydr med salt og peber. Kog panden af med balsamico vineddike og tilsæt hakkede tomater samt bouillon. Kog saucen godt igennem og smag til med salt og peber. Servér saucen til koteletterne sammen med de fyldte aubergineruller og lidt grøn salat. |
|
Opskriften er vist 7212 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne