Lammeryg med sennep og madagaskarpeber
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : |
|
|
Mas peberkornene med sennep og smør og tilsæt rasp.
Rids fedtsiden på ryggen og gnid den med salt og peber.
Brun den i oven ved 220 gr. Tag ryggen ud og smør den med pastaen og steg den yderligere ca.1 time.
(15 min/500 g + 15 min)
|
|
Opskriften er vist 9150 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lise Kaarsberg - 2017-09-17 11:54:31 Jeg mangler en kærnetemperatur og hvor mange kg./g lammeryggen er på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne