Lammemørbrad i hvidvinssky med gul kartofffelsoufflè
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne møre i usaltet vand, hæld vandet fra, og mos dem godt. Rør fløde, æggeblomme og gurkemeje i kartoffel-mosen, og krydr med salt og peber. Vend forsigtigt stiftpisket æggehvide i og kom mosen i en smurt ovnfast souffleskål el. små kokotter. Bag mosen ved 200 grader C i ca. 30 minutter og server straks.
Dup kødet med køkkenrulle, og brun det 1 minut ved kraftig varme. Steg kødet færdigt i lidt smør ca. 7 minutter, og vend jævnligt. Lad kødet hvile tildækket i 5 minutter, og krydr med salt og peber. Kog panden af med hvidvin. Tilsæt lammebouillon og kog ind til det halve. Jævn med majsstivelse rørt ud i koldt vand og tag panden af varmen. Pisk smørret i og smag til med salt og peber. Skær kødet i skiver og anret det på tallerkener sammen med kartoffelsouffle, hvidvinssky, lidt ristede svampe og let dampede grønsager f.eks. broccoli, asparges, skorzonerrødder. |
|
Opskriften er vist 18480 gange,
og udskrevet 965 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne