Italiensk æggeret

Italiensk æggeret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.kartofler
4 dl.vand
1 spsk.olivenolie
25 g.reven parmesanost
 salt
250 g.frisk spinat
25 g.smør
 peberblanding
4 kogte æg
4 papirtynde skiver parmaskinke
 
Opskrift:
Skær kartoflerne i mindre stykker og kog uden salt. Hæld vandet bort. Pisk til mos sammen med olien. Tilsæt ost. Smag til med salt.

Damp den grundigt skyllede spinat under låg i 4 minutter med det vand, der hænger ved. Pres vandet af. Vend smørret i. Krydr let med salt og peber.

Anret den nylavede kartoffelmos med spinat og 1 æg indpakket i skinke. Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 22560 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu