Italiensk æggeret
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Skær kartoflerne i mindre stykker og kog uden salt.
Hæld vandet bort.
Pisk til mos sammen med olien.
Tilsæt ost.
Smag til med salt.
Damp den grundigt skyllede spinat under låg i 4 minutter med det vand, der hænger ved. Pres vandet af. Vend smørret i. Krydr let med salt og peber. Anret den nylavede kartoffelmos med spinat og 1 æg indpakket i skinke. Server straks. |
|
Opskriften er vist 22560 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne