Kylling i aspars
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Skræl de hvide asparges fra hoved mod ende. Bræk eller skær det træede endestykke af begge slags asparges. Skær aspargesene i skrå stykker. Del kyllingen i lår, overlår, ryg, bryst og vinger. Flæk brystet igennem på langs. Skær gulerod og sommerløg i halvgrove stykker. Kom kyllingestykkerne i en gryde med vand, der dækker 3/4. Kom urterne, og aspargesendestykkerne ved. Læg låg på. Kog ca. 20 minutter - byt rundt på grøntsager og kød en enkelt gang undervejs.
Tag kyllingestykkerne op, sigt suppen, og kog den ind til ca. det halve. Kog aspargesstykkerne sprød-møre deri. Ca. 3 minutter for de grønne, ca. 5 minutter for de hvide asparges. Kog fløden ind til ca. det halve, kom fløden i suppen og kog igennem. Jævn evt. med maizena. Skær imens kyllingekødet i mundrette stykker og kom dem i suppen. Hak persille og riv peberrod. Vend begge dele i umiddelbart før serveringen, men gem lidt til at strø over som pynt. Spis nye kartofler til. |
|
Opskriften er vist 11037 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne