Lammemørbrad med små gulerødder, kørvel og frisk pasta
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Afpuds og brun kødet på alle sider, drys estragon, salt og peber på.
Hæld en smugle vand eller bouillon ved og steg kødet under låg, ca 8-10 minutter i alt.
Tag kødet op og hold det varmt.
Kog panden af med bouillon eller fond, kog skyen igennem, jævn og smag den til. Kog, afdryp og hold pastaen varm. Damp gulerødder eller karotter møre under låg med en smugle vand tilsat smør, salt og sukker. Afdryp og server grøntsagerne til kødet sammen med pasta og sauce samt frisk kørvel. |
|
Opskriften er vist 14405 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne