Stegt aubergine med citronsovs (Græsk)
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Grønsagerne skylles, aubergine skæres i 1½-2 cm tykke skiver. Aubergineskiver og hakket løg ristes gyldne og møre i olivenolie, drysses med oregano, pinjekerner, salt og peber.
Citronsovs Brødet lægges i blød i urtevand i ca. 10-15 minutter, herefter trykkes vandet ud af brødet. Brødet blendes med citronsaft, hæld langsomt olivenolie i, til sovsen er tyk og cremeagtig. Smag sovsen til med havsalt, friskkværnet peber, hakket sorte oliven og klippet dild. |
|
Opskriften er vist 25752 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer bodil. - 2008-02-06 17:57:10 den er en lille smule hård i smagen. Men den er god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne