Struds de France
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Kødet svitses let i en tykbundet gryde i olie. Løgene skæres i ringe og kommes i gryden sammen med hvidløg der presses i. Rødvinen hældes over og det hele småsimrer i ca. 10 min. under låg.
De flåede tomater og champignon kommes i og der smages til med salt og peber. Piskefløden kommes i til sidst og saucen kan evt. jævnes med lidt Maizena. Retten står og småsnurrer ca. 15 min. før servering. Serveres med ris eller kartofler og blandet salat. |
|
Opskriften er vist 5556 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne