Struds de France

Struds de France, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.strudsestroganoff
 olie til stegning
2 store løg
2 fedhvidløg
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
200 g.champignon
1 ds.flåede tomater
5 dl.rødvin
 evt.Maizena
 
Opskrift:
Kødet svitses let i en tykbundet gryde i olie. Løgene skæres i ringe og kommes i gryden sammen med hvidløg der presses i. Rødvinen hældes over og det hele småsimrer i ca. 10 min. under låg.

De flåede tomater og champignon kommes i og der smages til med salt og peber. Piskefløden kommes i til sidst og saucen kan evt. jævnes med lidt

Maizena. Retten står og småsnurrer ca. 15 min. før servering.

Serveres med ris eller kartofler og blandet salat.





karakterer:
Opskriften er vist 5556 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu