Spidskålstimbaler med torsk

Spidskålstimbaler med torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Spidskål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.spidskål, 2 stk.
25 g.smør
3 gulerødder, i små fine terninger
200 g.torskefilet
1 dl.citronsaft
 salt
2 æg
 dl.sødmælk
 
 Dressing:
1 agurk
200 g.creme fraiche9 %
 salt
1 fedhvidløg, presset
 peberblanding
 
 nyristet brød
 
Opskrift:
Tag 4 af de yderste blade af hver kål. Skyl og blancher dem i letsaltet vand i 5 minutter. Køl af i iskoldt vand. Dup tørre med køkkenrulle. Fjern den tykke stok i hvert blad.

Smør 4 ovnfaste portionsskåle med smør. Læg 2 blade i hver skål. Blancher gulerødderne i letsaltet vand i 2 minutter og fordel halvdelen i skålene. Skær torsken i terninger, kom citronsaft på og fordel dem over gulerødderne. Slut med de resterende gulerødder.

Pisk æg og mælk sammen, kom lidt salt i. Hæld det i skålene og stil dem i ovnen ved 170 grader i 30 minutter.

Skær resten af kålen i store terninger. Kog dem i letsaltet vand under låg i 8 minutter. Skær agurken på langs til 4. fjern kerner, skær den i små terninger og bland den med creme fraichen sammen med hvidløg. Smag til med salt og peber.

Server timbalerne med kål, dressing og rugbrød





karakterer:
Opskriften er vist 15177 gange,
og udskrevet 335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu