Engelske bøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Oprindelsesland : England Indsendt : |
|
|
Avocadoen flækkes og tages ud af skallen. Den moses ned i en skål. Citronsaft tilsættes (for at avocadoen ikke skal blive brun). Hvidløg pilles og pressen ned i avocadomosen. Løg pilles og hakkes i meget små stykker - kommes i mosen. Avocadomosen moses indtil den er en lind masse.
De engelske bøffer steges og krydres med salt og peber. Over hver bøf lægges en "klump" avocado mos. Serveres straks med resten af avocadomosen i en skål ved siden af. (Bøfferne kan også varmes i ovnen, så mosen bliver varm). Kan serveres med bagte kartofler m. smør og en frisk salat til. |
|
Opskriften er vist 27789 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer den bløde mand - 2011-07-04 17:26:18 2 min på hver side for blodig 3-4 min for rosa og 5-6 min for gennemstegt. Husk at de skal hvile lige så længe som de har været over varmen før man servere. :-) anonym - 2010-12-31 18:32:01 hvor længe skal de have på hver side? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne