Fajitas
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Det hele piskes sammen, og kødet der skal marineres kommes i, natten over hvis det er i køleskab, 2-3 timer hvis det er på køkkenbordet.
Tynd skåret, strimlet marineret oksekød/kylling/svinekød/rejer eller hvad du har lyst til. Rist kødet på panden sammen med strimlet peberfrugter, løg og tomater, eller hvad du har. Rul din egen fajitas med stykker af kød og grøntsager, i varme tortillas. Server creme fraiche, Mozzarella, guacamole, salsa Verde. Ris og salat til. |
|
Opskriften er vist 37916 gange,
og udskrevet 883 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2010-02-04 14:11:48 Hvor mange personer er det mon til? jones - 2008-03-04 19:15:23 hva hulen er en fajita??? mig - 2005-01-01 01:01:01 godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne