Braiseret sirloin i tomat og citron
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg Indsendt : Red : |
|
|
Kødet brunes af i olie og krydres med salt og peber, og lægges herefter i en bradepande. Steges ved 175° i ca. ½ time.
Alle grøntsager renses og skæres i grove tern og kommes ved kødet, tomaterne skæres igennem og kommes ved. Hvidvin, citronsaft og juice piskes sammen og hældes ved, hvidløg i skiver og rosmarin tilsættes, og alt sættes i ovnen igen og steger ca. ½ time med folie over. Retten pyntes med citronskal og hakket persille. Husk af skære kødet ud i tynde skiver. Tips: Sirloin er en kødudskæring, som stort set svarer til dansk tyksteg. |
|
Opskriften er vist 20776 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne