Pasta med lam og oliven

Pasta med lam og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.Pasta Firenze fine reder
 olie fra en sprayflaske, svarende til 1 tsk.
2-4 fedhvidløg
400 g.lam i tern
2 kvisterosmarin
 havsalt
 friskkværnet sort peber
24 sorte oliven
150 g.haricot verts
 
Opskrift:
Pastaen koges som anvist på emballagen.

Finthakket hvidløg, lam i tern, hakket rosmarin samt salt og peber sættes over i en gryde med spray af olie. Når kødet er brunet grundigt, tilsættes oliven og haricot verts. Retten småsimrer i et par minutter, hvorefter pastaen tilsættes, og retten varmes igennem inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 8436 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu