Pasta med lam og oliven
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Kilde : Føtex Indsendt : |
|
|
Pastaen koges som anvist på emballagen.
Finthakket hvidløg, lam i tern, hakket rosmarin samt salt og peber sættes over i en gryde med spray af olie. Når kødet er brunet grundigt, tilsættes oliven og haricot verts. Retten småsimrer i et par minutter, hvorefter pastaen tilsættes, og retten varmes igennem inden servering. |
|
Opskriften er vist 8436 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne