Grøn corma (Korma)

Grøn corma (Korma), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
120 g.gulerødder
120 g.bønner
120 g.kartofler
120 g.auberginer
120 g.ærter
2.25 dl.vand
 
 Sauce
60 g.revet kokosnød
4 stk.skårne grønne chilier
1.5 dl.vand
2 spsk.birkes
1.5 tsk.salt
3 hakkede tomater
1 spsk.yoghurt
1 tsk.garam masala
 
 ris
 en smule grøn koriander
 
Opskrift:
Det hele skæres i små stykker og kommes i vand. Alt skal med. Lad det koge op, kom låg på og lad det koge 3-4 minutter.

Imens laves den aldeles pragtfulde sauce.

Kom kokosnød og grønne chilier sammen med vand, birkes og salt. Læg låget på og lad blenderen gøre arbejdet. Denne blanding hældes over grønsagerne og blandes godt.

Når det har stået 5 minutter, tilsættes de hakkede tomater, yoghurt og garam masala. Bland det godt og lad det stå yderligere 5 minutter, indtil tomaterne er gået i ét med saucen. Så skal det bare serveres.

Smager vidunderligt sammen med ris. Risen opsuger kormaens gode safter. Og så garneres med en smule grøn koriander.





karakterer:
Opskriften er vist 22489 gange,
og udskrevet 513 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-24 09:05:49
Hvor mange portioner er opskriften til?

  -   2007-02-01 18:25:03
Lækker opskrift! Mums!