Oksekød med grøn karrypasta
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Thailand Kilde : Shop Asia Indsendt : |
|
|
Skær auberginerne i små både
Pil løget. Skær løget i skiver og kødet i tynde strimler. Hak chilierne fint.
Opvarm en wok og slyng olien rundt. Svits karrypasta ½ minut. Tilsæt oksekød. Svits det, til det er brunet (evt. ad to omgange afhængig af størrelsen af Deres wok) Rør kokosmælk, fiskesauce og kokossukker i. Kog op og tilsæt aubergine, løg, chili, ingefær og Kaffir limeblade. Småkog i 5 minutter. Smag til med ekstra fiske sauce. Servér reten rygende varm, pyntet med basilikum blade. Spis jasmin ris til. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 22426 gange,
og udskrevet 488 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina 1965 - 2011-04-02 15:29:37 Skært oksekød er vel altid kød i strimler eller stykker, aldrig hakket kød. Denne ret er super lækker og nem at lave :-) Tommy - 2009-12-10 14:10:13 Hvad menes med skært oksekød? At det er hakket eller skået ud i strimler eller andet ? Lyder rigtig lækkert :-D Per - 2008-09-04 20:11:27 Jeg ville foretrække tynde strimler af oksefilet eller-mørbrad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne