Hurtig, lynstegt satay-ret

Hurtig, lynstegt satay-ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler

Oprindelsesland : Thailand

ThailandKilde : Shop Asia

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.Jordnøddeolie "Nam man tuur"
2 småløg skåret i ottendedele "Hom Hur Jar"
1 spsk.hakket frisk koriander "Pak tie
200 g.svinekød/kyllingkød i tynde strimler "Mue/Gai"
125 g.langebønner i 5 cm lange stykker "Tur faak jaau
1 udkernet, rød peber i tynde strimler "Prik falang"
500 g.fintstrimlet broccoli blade "Pak tjo"
 dl.sataysauce "Nam jem muu stiik"
2 spsk.hakkede, ristede usaltede jordnødder "Tuur
 
Opskrift:
Varm olien op i en wok eller sauterpande. Tilsæt løg og lynsteg dem i 4-5 minutter, til de er bløde. Tilsæt kød, langebønner, rød peber og broccoli blade og lynsteg i 5 minutter, til grønsagerne er møre. Rør sataysauce og jordnødder i og kog igennem i 2-3 minutter, til retten er gennemvarm. Pynt med koriander.





karakterer:
Opskriften er vist 24850 gange,
og udskrevet 370 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-26 21:51:49
Meget lækker, men måtte forbi en thai-forretning

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvorfor står der ikke hvordan man selv laver sataysauce? Der mangler forklaring på de thailandske udtryk og forslag,hvad man kan bruge i stedet.