Lammemørbrad indbagt i rodfrugter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Snit rødkålen fint, og bland den med balsamico. Lad rødkålen trække 1/2-1 time, tilsæt olivenolie og smag til
med salt.
Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt og peber. Hak spinaten, pres væden fra og kom spinaten i æggemassen. Skræl og riv kartofler og rodfrugter, pres væden fra og kom dem i æggemassen. Æggemassen skal have konsistens som en tyk grød. Beklæd en bradepande med bagepapir og smør papiret med lidt olivenolie. Fordel æggemassen i bradepanden i et ensartet lag. Bag bunden ved 200° C i ca. 20 minutter. Brun kødet i olivenolie ved kraftig varme og krydr med salt og peber. Læg de brunede mørbrad i en lang række i den ene ende af kartoffelbunden. Rul derefter bunden stramt omkring kødet som en roulade ved hjælp af bagepapiret. Stram bagepapiret rundt om rouladen, så den holdes sammen, og bag den i ovnen ved 200° C i ca. 20 minutter. Rør basilikumpesto og olivenolie sammen, smag til med citronsaft, salt og peber. Servering: Skær rouladen i pæne skiver og anret dem på rødkålen. Server basilikum-pesto og hvidløgsbrød til. |
|
Opskriften er vist 23749 gange,
og udskrevet 774 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne