Lammemørbrad indbagt i rodfrugter

Lammemørbrad indbagt i rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.lammemørbrad a 250 g
4 æg str. L
4 dl.piskefløde
125 g.frossen helbladet spinat
3-4 bagekartofler
0.25 selleri
1-2 persillerødder
 
 Balsamico marineret rødkål:
0.25 rødkål
2 dl.balsamico
2 dl.olivenolie
 
 Basilikum pesto:
3 spsk.basilikumpesto
3 spsk.olivenolie
 Citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Snit rødkålen fint, og bland den med balsamico. Lad rødkålen trække 1/2-1 time, tilsæt olivenolie og smag til med salt.

Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt og peber. Hak spinaten, pres væden fra og kom spinaten i æggemassen. Skræl og riv kartofler og rodfrugter, pres væden fra og kom dem i æggemassen. Æggemassen skal have konsistens som en tyk grød.

Beklæd en bradepande med bagepapir og smør papiret med lidt olivenolie. Fordel æggemassen i bradepanden i et ensartet lag. Bag bunden ved 200° C i ca. 20 minutter.

Brun kødet i olivenolie ved kraftig varme og krydr med salt og peber. Læg de brunede mørbrad i en lang række i den ene ende af kartoffelbunden. Rul derefter bunden stramt omkring kødet som en roulade ved hjælp af bagepapiret.

Stram bagepapiret rundt om rouladen, så den holdes sammen, og bag den i ovnen ved 200° C i ca. 20 minutter.

Rør basilikumpesto og olivenolie sammen, smag til med citronsaft, salt og peber.

Servering:
Skær rouladen i pæne skiver og anret dem på rødkålen. Server basilikum-pesto og hvidløgsbrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 23749 gange,
og udskrevet 774 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu