Lam med æggesovs
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en gryde, steg pancettaen til den er sprød, vend lammestykkerne i mel og steg dem sammen med pancetttaen indtil de er brune, ca. 10 min.
Tilsæt vin og krydderier, sæt låget på gryden lad småsimrer i 10 min. Tag låget af og lad sovsen reducere til det halve. Tilsæt bouillonen og lad gryden simre videre yderligere ca. 10 min indtil kødet er mørt og sovsen tyknet. Rør æggeblommer citronsaft og halvdelen af persillen sammen, tag gryden af ilden og leger sovsen med æggeblandingen (må ikke bringes i kog efter legeringen). Smag til med salt og peber og drys med persille. |
|
Opskriften er vist 11420 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne