Lam med æggesovs

Lam med æggesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammesmåkød i tern (bov eller kølle)
120 g.pancetta i små tern(italiensk lufttørret bacon)
3.33 dl.tør hvidvin
2 tsk.friske rosmarinblade
2 tsk.frisk hakket salvie
3 dl.hønsebouillon
3 æggeblommer
1 citron saft heraf
1 storhåndfuld hakket bredbladet persille
2 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm olien i en gryde, steg pancettaen til den er sprød, vend lammestykkerne i mel og steg dem sammen med pancetttaen indtil de er brune, ca. 10 min.

Tilsæt vin og krydderier, sæt låget på gryden lad småsimrer i 10 min.

Tag låget af og lad sovsen reducere til det halve. Tilsæt bouillonen og lad gryden simre videre yderligere ca. 10 min indtil kødet er mørt og sovsen tyknet.

Rør æggeblommer citronsaft og halvdelen af persillen sammen, tag gryden af ilden og leger sovsen med æggeblandingen (må ikke bringes i kog efter legeringen). Smag til med salt og peber og drys med persille.





karakterer:
Opskriften er vist 11420 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu