Løgkage (Zwiebelkuchen)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Mælk varmes til håndvarme og gæret røres i. Smør og mælk tilsættes, og det hele røres til det skummer. Tilsæt melet og ælt dejen til den er smidig og "tør". Lad dejen hæve til ca. den dobbelte størrelse, slå den ned og fordel den i en bradepande. Fyld: Løgene skæres i middel store stykker og varmes/ steges i en gryde til de er gyldne og "gennemsigtige". Derefter tilsættes 4 æg og der røres godt, derefter skal yoghurten og kommen tilsættes. Det hele røres godt igennem og gives et hurtigt opkog. Fyldet fordeles på dejen og der strøs baconterninger over det hele. Bages i midten af en forvarmet ovn ved ca. 180 C i ca. 25-30 min |
|
Opskriften er vist 11144 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne