Løgkage (Zwiebelkuchen)

Løgkage (Zwiebelkuchen), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
1.5 dl.Mælk
2 Æg
100 g.Smør
 lidt Salt
500 g.hvedemel
20 g.Gær
 
 Fyld:
1500 g.Løg
4 æg
1-2 yoghurt bæger (naturel)
1 poseKommen
3-400 g.bacon i tern
 
Opskrift:
Dej:
Mælk varmes til håndvarme og gæret røres i. Smør og mælk tilsættes, og det hele røres til det skummer. Tilsæt melet og ælt dejen til den er smidig og "tør". Lad dejen hæve til ca. den dobbelte størrelse, slå den ned og fordel den i en bradepande.

Fyld:
Løgene skæres i middel store stykker og varmes/ steges i en gryde til de er gyldne og "gennemsigtige". Derefter tilsættes 4 æg og der røres godt, derefter skal yoghurten og kommen tilsættes. Det hele røres godt igennem og gives et hurtigt opkog.

Fyldet fordeles på dejen og der strøs baconterninger over det hele. Bages i midten af en forvarmet ovn ved ca. 180 C i ca. 25-30 min





karakterer:
Opskriften er vist 11144 gange,
og udskrevet 201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu