Boeuf Stroganoff 02
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Skær det velafpudsede kød ud i strimler, ca 5 cm. lange.
Hak løgene.
Rens champignonerne og skær dem i kvarte.
Brun kødet i gyldent fedtstof ved kraftig varme. Tag det op. Brun løgene. Kom kødet tilbage i gryden og drys mel over ved konstant omrøring. Tilsæt bouillon, tomatpure og tør gul sennep udrørt i lidt bouillon. Lad kødet simre under låg, til det er næsten mørt. Det tager 20-45 minutter afhængigt af kvaliteten. Smag retten til med salt og peber. Tilsæt champignoner og evt. creme fraiche og lad retten simre 5-8 minutter. Smag den til evt. med tør sherry. Serveres med løse ris eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 28829 gange,
og udskrevet 822 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Peer - 2008-07-20 19:31:51 Ingen paprika? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne