Marinerede Mørbradbøffer

Marinerede Mørbradbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinemørbrad a 350 gram
 
 Marinade:
1 dl.stærk kold kaffe (Espresso)
1 tsk.friskkværnet peber
0.5 dl.olivenolie
1 tsk.timian, frisk smuldrede
800 g.kogte kolde kartofler
1.5 yoghurt naturel
 
Opskrift:
Rens mørbraden og skær dem i 6 skiver på skrå. Bank skiverne flade med hånden.

Rør de andre ingredienser sammen til en marinade og vend mørbraden heri. Lad dem trække i køleskabet min. 30 minutter.

Skær kartoflerne i mindre stykker og læg dem i en bradepande. Hæld marinaden fra kødet over, og vend dem forsigtigt. Steg kartoflerne I ovnen ved 225 grader i ca 15 minutter, vend dem gerne nogle gange under stegningen.

Steg mørbradskiverne på en meget varm og tør pande I 2 minutter på hver side.

Server dem straks med de brasede kartofler og yoghurt naturel til.





karakterer:
Opskriften er vist 27750 gange,
og udskrevet 319 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu