Marinerede Mørbradbøffer
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Rens mørbraden og skær dem i 6 skiver på skrå.
Bank skiverne flade med hånden.
Rør de andre ingredienser sammen til en marinade og vend mørbraden heri. Lad dem trække i køleskabet min. 30 minutter. Skær kartoflerne i mindre stykker og læg dem i en bradepande. Hæld marinaden fra kødet over, og vend dem forsigtigt. Steg kartoflerne I ovnen ved 225 grader i ca 15 minutter, vend dem gerne nogle gange under stegningen. Steg mørbradskiverne på en meget varm og tør pande I 2 minutter på hver side. Server dem straks med de brasede kartofler og yoghurt naturel til. |
|
Opskriften er vist 27750 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne