Pebermarinerede lammeculotter med kartoffeltærte
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Reven citronskal, rosmarin, grønne chiliflager samt knuste peberkorn
rystes godt sammen i en plastpose.
Kom lammeculotterne i posen, luk og ryst godt. Læg culotterne i køleskabet til næste dag.
Rul tærtedejen ud, læg den i en springform beklædt med bagepapir og skær kanten til. Skær kartofler, selleri og pastinak i små tern. Kog dem sammen med porrerne 10 minutter i letsaltet vand. Bland de kogte grøntsager med persille samt emmentaler og kom det i springformen. Pisk æg, fløde, salt og peber godt sammen og hæld æggemassen over fyldet. Bag tærten ved 200°C i ca. 50 minutter nederst i ovnen. Krydr lammeculotterne med salt og kom dem i en stegepose. Steg lammeculotterne 30 minutter i ovnen ved 200°C og lad dem hvile i 10 minutter. Skær lammeculotterne i tynde skiver og anret dem sammen med et stykke tærte og lidt grøn salat. Si skyen, smag til med salt og peber og kom den hen over kødet. Tips: Spis resten af tærten næste dag til f.eks. kogt skinke. |
|
Opskriften er vist 20324 gange,
og udskrevet 624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne