En pakke med oksemedaljon og fetaost
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : |
|
|
Kødet brunes på begge sidder i en pande.
Drysses med salt og peber tages op.
Svampene ristes på panden, indtil de er tørre.
Fillodejenen skæres i 22x22 cm store ruder.
Der skal være 2-3 lag til hver pakke.
Mellem hvert lag pensles dejen med olie.
Svampene kommes i bunden af dejen.
Medaljonen lægges på, og fetaost og basilikum drysses over.
Dejen pakkes omkring fyldet ligesom en pose, pensles derefter med æg og drysses med birkes.
Pakkerne lægges på bagepapir og bages midt i ovnen ved 200º i ca. 15 min.
Løg og hvidløg svitses i olie i en lille gryde. Balsamicoeddike hældes på og koges ind i 1 min.
Tomaterne hældes på og saucen koges i ca. 5 min.
Smages til med salt, peber og sukker.
|
|
Opskriften er vist 16391 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-04-09 14:36:50 Og hvad er en dåse cherrytomater? anonym - 2007-04-09 14:35:08 Hvor meget fetaost?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne