Resultat ved søgning efter "lever" i kategori Hovedretter : 174 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Stegt kalvelever med bløde løg og flødesauce
Løgene halveres og skæres i skiver.
Steges bløde i olien i 5 minutter. Tag dem fra og hold den varme i ovnen (150 grader C. alm. ovn).
Leveren renses for hinder og skæres i skiver ca. 0.5 cm. tykke.
Bland mel med salt og peber. Vend leveren...
se mere her
Farseret kalkun Langtidsstegt
Kalkunbouillon :
Hak kalkunens hals i mindre stykker med en tung, skarp kniv. Skær de to yderste vingeled af fuglen. Skær gumpen af og fjern fedtkirtlerne på oversiden af denne.
Gør grønsagerne i stand og del dem groft.
Varm fedtstoffet...
se mere her
Levergryde
Leveren skæres i tynde strimler som vendes i mel,salt og peber hvorefter de kommes i en gryde og drysses med karry.
Champignon i skiver, bacon i strimler og cocktailpølser ristes på en pande og kommes ved sammen med vand.
Ananasen skæres...
se mere her
Haggis
Indvoldene afpudses for fedt og sener, eventuelle luftrør kasseres. Læg dem i en stor gryde og dæk dem med koldt vand. Vandet bringes i kog – og varmen dæmpes. Lad indvoldene stå og simre i 1 time ved svag varme.
Herefter tages indvoldene...
se mere her
Lammelever med bløde løg
Bløde løg:
Løgene skæres i halve skiver som steges bløde i smør.
Krydres med salt.
Lever:
Lammeleveren renses og skæres i så tynde skiver som muligt.
Vendes i mel og krydres med salt og peber.
Steges i smør 2-3 minutter på hver...
se mere her
Leverstroganoff
Leveren skæres i strimler.
Løg hakkes og champignon skæres i skiver.
Steg løgene møre og tilsæt så de skivede champignon og steg med et par minutter inden leverstrimlerne tilsættes og steger videre til leverstrimlerne er brunet godt af....
se mere her
Kyllingelår i gryde
Lårene krydres og bacon i strimler brunes. Vend skivede løg, kyllingelever og lår i og steg.
Læg groftsnittet kål over og fyld halvt op med vand og lad retten koge ved svag varme i 40 min.
Smag godt til og drys med høvlet peberrod.
se mere her
Kylling Kiev
Fyld:
Fyldet røres sammen og stilles i køleskab.
Skær et lille stykke af hver kyllingefilet(spidsen) eller brug en ekstra kyllingefilet, oprindeligt skulle dette være kyllingemørbrad.
Kyllingefilet og afskæringer bankes tyndt ud....
se mere her
Leverfrikadeller
Hak kød, lever og løg gennem kødhakkemaskinen, og rør farsen med de øvrige ingredienser.
Lad den hvile en time.
Steg frikadellerne som almindelige frikadeller.
brunede løg, stegte æblebåde og pandesovs og kartofler passer til.
se mere her