Tøm køleskabet


Resultat ved søgning efter "lever" i kategori Hovedretter : 174 opskrifter fundet

Kokkens favoritter
Stegt kalvelever med bløde løg og flødesauce, billede 4
Stegt kalvelever med bløde løg og flødesauce
Løgene halveres og skæres i skiver. Steges bløde i olien i 5 minutter. Tag dem fra og hold den varme i ovnen (150 grader C. alm. ovn). Leveren renses for hinder og skæres i skiver ca. 0.5 cm. tykke. Bland mel med salt og peber. Vend leveren...
se mere her
Farseret kalkun Langtidsstegt, billede 4
Farseret kalkun Langtidsstegt
Kalkunbouillon : Hak kalkunens hals i mindre stykker med en tung, skarp kniv. Skær de to yderste vingeled af fuglen. Skær gumpen af og fjern fedtkirtlerne på oversiden af denne. Gør grønsagerne i stand og del dem groft. Varm fedtstoffet...
se mere her
Levergryde, billede 4
Levergryde
Leveren skæres i tynde strimler som vendes i mel,salt og peber hvorefter de kommes i en gryde og drysses med karry. Champignon i skiver, bacon i strimler og cocktailpølser ristes på en pande og kommes ved sammen med vand. Ananasen skæres...
se mere her
Haggis
Indvoldene afpudses for fedt og sener, eventuelle luftrør kasseres. Læg dem i en stor gryde og dæk dem med koldt vand. Vandet bringes i kog – og varmen dæmpes. Lad indvoldene stå og simre i 1 time ved svag varme. Herefter tages indvoldene...
se mere her
Lammelever med bløde løg, billede 4
Lammelever med bløde løg
Bløde løg: Løgene skæres i halve skiver som steges bløde i smør. Krydres med salt. Lever: Lammeleveren renses og skæres i så tynde skiver som muligt. Vendes i mel og krydres med salt og peber. Steges i smør 2-3 minutter på hver...
se mere her
Leverstroganoff, billede 4
Leverstroganoff
Leveren skæres i strimler. Løg hakkes og champignon skæres i skiver. Steg løgene møre og tilsæt så de skivede champignon og steg med et par minutter inden leverstrimlerne tilsættes og steger videre til leverstrimlerne er brunet godt af....
se mere her
Kyllingelår i gryde, billede 4
Kyllingelår i gryde
Lårene krydres og bacon i strimler brunes. Vend skivede løg, kyllingelever og lår i og steg. Læg groftsnittet kål over og fyld halvt op med vand og lad retten koge ved svag varme i 40 min. Smag godt til og drys med høvlet peberrod.
se mere her
Kylling Kiev, billede 4
Kylling Kiev
Fyld: Fyldet røres sammen og stilles i køleskab. Skær et lille stykke af hver kyllingefilet(spidsen) eller brug en ekstra kyllingefilet, oprindeligt skulle dette være kyllingemørbrad. Kyllingefilet og afskæringer bankes tyndt ud....
se mere her
Leverfrikadeller
Hak kød, lever og løg gennem kødhakkemaskinen, og rør farsen med de øvrige ingredienser. Lad den hvile en time. Steg frikadellerne som almindelige frikadeller. brunede løg, stegte æblebåde og pandesovs og kartofler passer til.
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    4.3 -      3 Der er billeder til denne opskrift   

Kogt torsk med nyt tilbehør



    4.3 -      15 Der er billeder til denne opskrift   

Kalvelever i flødesauce (Stegeso)



    5 -      2 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Ris med lever (Stegeso)



    4.5 -      133 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Stegt kalvelever med bløde løg og flødesauce



    4.4 -      138 Der er billeder til denne opskrift   

Albansk lammelever



    3.5 -      11 Der er billeder til denne opskrift   

Helstegt lammelever



    4.4 -      22 Der er billeder til denne opskrift   

Helstegt kalvelever



    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift   

Lammelevergullasch med peberfrugt



    4.6 -      7 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Pasta med kyllingelever



    4.8 -      567 Der er billeder til denne opskrift   

Spagetti bolognese



    4.5 -      41 Der er billeder til denne opskrift   

Farseret kalkun Langtidsstegt



    4.3 -      9 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kyllingelevergryde (Stegeso)



    2.8 -      4 Der er billeder til denne opskrift   

Farsbrød med kyllingelever



    3.2 -      3 Der er billeder til denne opskrift   

Græsk lammekølle på kuglegrill



    4 -      1 Der er billeder til denne opskrift   

Kylling Kiev



    3.3 -      7 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kyllingelår i gryde



    2 -      5 Der er billeder til denne opskrift   

Hakket kylling med urter og krydderier



    4.6 -      55 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Levergryde



    4.3 -      6 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

kyllinglever med kantareller



    4.3 -      11 Der er billeder til denne opskrift   

And i stegeso



    3.5 -      4 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Leverstroganoff



    4.8 -      4 Der er billeder til denne opskrift   

Lammelever med bløde løg



    4.5 -      1 Der er billeder til denne opskrift   

Kotelet Chasseur



    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift   

Chasseur a la Bjørn



    4 -      1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Johns Sildehajs tornedous



    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift   

Omelet Chasseur



    1.3 -      6 Der er billeder til denne opskrift   

Risotto Chasseur



    4.8 -      2 Der er billeder til denne opskrift   

Crostini Toscani



    3 -      1

Perlehøne med muslinge caserolle



    5 -      2

Lammelever terrine



    4.3 -      2

Lammefilet bagt med foie gras og trøffel



    5 -      3

Stegt strudselever



    4.8 -      2

Strudselevermouse



    4 -      3

Terrine af strudselever



    1.4 -      5

Farseret kanin



    1.6 -      29

Leverfrikadeller



    4.6 -      110

Dådyrlever a la south-africa



    5 -      1

Farseret due



    4.8 -      2

Hare med kastaniepure



    4.3 -      556

Haggis



    1.1 -      8

Pikant svinelever (Stegeso)



    4.3 -      6

Svinelever i flødesauce (Stegeso)



    2.6 -      4

Terrine De Champagne (landterrine)



    5 -      1

Farseret lammebov 04



    4.3 -      2

Lammelever med svesker og champignons



    3.7 -      3

Lammelever i tomatsauce



    3.8 -      4

Due som i chianti



    5 -      2

Lammesadel med kaviarsauce



    4.7 -      18

Stegt lever som på Bali



    5 -      1

Lammeryg stegt med rosmarin



    2.1 -      7

Leverbøf



    2.8 -      91

Fondue



    4.3 -      3

Skærtorsdagskål



    5 -      3

Italiensk lever



    4.8 -      21

Fegato alla veneziana



    4.6 -      8

Gratinerede chililever



    5 -      2

Helstegt kalvelever med squashpuré



    4.5 -      3

Honningmarineret kalvelever med salvie og avocadomos



    1.9 -      10

Kalvelever med æbler og løg



    4.5 -      4

Kalvelever med appelsin



    3.6 -      5

Kalvelever med bagt hvidløg og sauce provencale



    3.8 -      6

Kalvelever med citron



    5 -      1

Kalvelever med frugt



    3.4 -      7

Kalvelever på italiensk måde



    5 -      2

Lever på grøn pasta



    3.9 -      4

Levergullash med peberfrugt



    5 -      1

Leverpande med peberfrugt



    5 -      1

Simmered kalvelever



    4.8 -      4

Stegt kalvelever i estragon-cremesauce med glaserede gulerødder



    5 -      2

Stegt kalvelever med estragonsauce



    4.5 -      2

Stegt lever med æbler og løg



    5 -      1

Stegt lever med peberfrugt



    4.6 -      7

Pasta med kalvelever



    3.8 -      3

Kalvemedallioner med Trøffelsauce



    4 -      17

Fyldt Helstegt Pattegris



    4.8 -      25

Dyrelever, stegt



    4.5 -      29

Devils on a Horseback



    2.4 -      28

Finker 02



    5 -      1

Spid med kyllingelever, cocktailpølser, tomater og løg



    5 -      2

Grillet farseret mørbrad provencale



    5 -      74

Foie gras terrine



    5 -      3

Perlehøne á la Mogens Brandt



    4.5 -      2

Faraona arrosto alla trevisana



    5 -      1

Kalkun med champignonfyld



    2.9 -      7

Andelever med honning



    5 -      1

Stegt andelever med rødbedesalat og pocheret æg



    1.4 -      5

Variation af poussin



    5 -      1

Kylling med grønt låg, knoldsellerisalat og Bulgurpilaf



    5 -      1

Svampefarseret poulardtournedos



    5 -      1

Fasanterrin



    5 -      2

Hjemmelavet pasta med fasanlever



    5 -      1

Hareterrine



    4 -      3

Dyreterrine



    2 -      3

Grillet gåsefilet med andeleverkartoffelpuré og selleri



    1.4 -      5

Fyldt kanin



    3.4 -      4

Fyldt dyrekølle med garniture



    2.3 -      5

Tournedos med gåselever



    5 -      3

Stegt lammelever med hvidløg og citron



    5 -      1

Farseret lammebov 02



    5 -      1

Lammeroulader med champignonfyld



    5 -      1

Høkerfad



    3.7 -      26

Marineret torskelever



    4.6 -      4

Torskelever, en kernesund lækkerbisken



    5 -      1

Torskesympfoni



    4.6 -      4

Torskelever på rucola med soltørrede tomater



    5 -      1

Pocheret perlehønebryst med estragonsauce og fyldte lår



    3.4 -      6

Levergryde 02



    4.5 -      2

Strudsetournedos Rossini



    1.8 -      16

Omelet med kylling og svampe



    3.6 -      5

Kalvelever med krydret kartoffelmos



    1.9 -      10

Ragout med kalv og grønsager på spansk manér



    1.2 -      29

Kyllinglever i tomatsovs



    4.5 -      2

Pasticcio (indbagt spaghetti)



    5 -      2

Grillspid med mørbrad, lever og svesker



    5 -      1

Fyldt kalvebryst i trykkoger



    4.5 -      2

Bison lever med Creme de Cassis



    5 -      1

Fyldt gåsehals (Stegeso)



    5 -      2

Fyldte agerhøns (Stegeso)



    5 -      1

Minni-kalkun med kastanjefyld (Stegeso)



    4.4 -      5

Grillet kalvelever med Gremolata-smør



    3.1 -      14

Forloren Hagis



    3.6 -      4

Arancine di riso



    5 -      1

Stegt kalvelever med ratatouille



    5 -      1

Vildt medaljon



    3.8 -      4

Rådyr med kantareller og årstidens grøntsager



    5 -      1

Kyllingeterrine



    3.4 -      17

Mixed fondue



    3.3 -      8

Raclette med kalvelever



    3.8 -      2

Italiensk fondue med basilikumsauce



    2.8 -      14

Andalusisk fondue



    4.3 -      6

Gåseragout



    4 -      1

Pate med bacon



    4.5 -      2

Lever Stroganof



    4.5 -      3

Grillstegt and med olivensauce



    3.6 -      4

Kaliffens kylling



    4.8 -      17

Kyllingelever Ragout



    2.4 -      33

Leberkaese



    4.5 -      5

Vagtler - Cailles En Sarcophage



    4.2 -      6

Kavarma meuniere



    4.5 -      2

Okseroulade med indbagte kartofler



    2.1 -      6

Grå finker (plukkemad)



    3 -      30

Gråfinker fra Sjælland



    4 -      1

Marineret kalvelever på sprød grønsagsbund



    4 -      10

Stegt Kyllingelever



    4.5 -      70

Raclette-fest



    3.5 -      3

Fyldt svinemørbrad - i trykkoger



    4.5 -      2

Kyllingeterrine med balsamicosirup



    4.5 -      2

Kylling med kål og kartofler i fad



    4 -      1

Kyllingelever i cider- og sennepssauce



    4.3 -      2

Landkylling med citron og enebær



    4 -      1

Ovnstegte kyllinger med lever- og hjertesovs



    4 -      3

Peberfrugter med kyllingelever



    4 -      1

IC pilav (Rispilav med lever)



    4 -      1

Leverspyd med squashsalat



    4 -      1

Stegt kaninlever



    2.3 -      4

Ravioli (Fyldte nudler) hjemmelavede



    4 -      1

Involtini alla Cacciatora



    4.3 -      2

Braiseret kalvelever



    4 -      1

Stegt kalvelever med sort peber og løg



    3.5 -      26

Fondue - traditionel



    5 -      2

Pelmeni Sibirski (Sibirske Pelmeni)



    4 -      1

Frito Mallorquin



    4.1 -      15

Pasta med kyllingelever og svampe



    3 -      1

Lækker forårsgryde



    4.6 -      7

Svinelever i fad



    4 -      1

Mixed grillspid



    4 -      1

Levertærte med grønstsager



    4 -      1

Kalvelever a l’orange



    4.8 -      17

Afromans marokkanske gryde



    4 -      1

Rådyrlever i hvidvin



    4 -      1

Rådyrlever i fløde/tomat sovs



    3.6 -      10

Brunkål med stegt kyllingelever



    4.2 -      5

Krondyrlever som gryderet



    5 -      5

Mørbrad/levergryde