Leverbøf

Leverbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Finland

FinlandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.hakket oksekød
200 g.hakket kalvelever
150 g.hakket kogt kartoffel
100 g.revet løg
50 g.hvedemel
 salt
 peber
 hvidløgsalt
50 g.margarine
250 g.snittet hvidkål
100 g.tyttebærsyltetøj
Opskrift:
Oksefars, lever, løg, kartoffel, hvidløgssalt, salt og peber røres sammen. Melet tilsættes lidt efter lidt. Tilsæt evt. lidt mere til farsen er fast nok. Den skal dog være lidt "flydende". På en varm stegepande smeltes margarinen og leverfarsen sættes på med en stor ske. Steges på begge sider og kan evt. stege færdig i ovnen ved 175 grader i ca. 15 min.

Serveres med kartofler og hvidkålen iblandet tyttebærsyltetøjet og evt. en god skysovs med stegte løg i.





karakterer:
Opskriften er vist 16867 gange,
og udskrevet 349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-05-28 09:31:34
Det er en perfekt og meget velsmagende ret. har lavet den flere gange.