Forloren Hagis

Forloren Hagis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.lever
250 g.hakker oksekød
3 dl.vand
2 løg
175 g.fine havregryn
175 g.hakket okse nyretælle
1 tsk.salt
1 nippeber
1 nipMuskatnød, friskrevet
1 nipcayennepeber
0.75 dl.kogevand fra leveren
 
Opskrift:
Kog leveren i vandet i 5-6 min, hæld vandet fra og gem det. Rist havregrynene på en tør pande til de er lysebrune. Hak løgene og den afkølede lever og rør det sammen med alt det andet. Rør lidt kogevand i til massen er blød og fugtig men ikke våd.

Hæld det i en smurt pyrexskål der er stor nok til at massen kan hæve. Dæk skålen med 2 lag smurt pergamentpapir eller stanniol og kog det i vandbad i 3 timer.

Serveres med kartoffelmos og grøntsager. Hertil hører et glas whisky.

Den kolde haggis kan skæres i skiver, brunes på en tør pande og serveres med porcherede æg og pommes frites.





karakterer:
Opskriften er vist 14110 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu