Kyllingeterrine
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til marinaden blandes. Kyllingebrysterne trækker heri 10-12 timer.
Raspen udblødes i flødes. De øvrige ingredienser blandes. Rasp og marinaden røres i. Halvdelen af farsen hældes i en smurt form. Skær Kyllingebrysterne i mindre stykker, som fordeles oven på farsen. Resten af farsen lægges over. Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time 15 minutter |
|
Opskriften er vist 22388 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne