Kyllingeterrine

Kyllingeterrine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkefrossen kyllingebryst (ca. 300 gram)
 
 Marinade:
0.5 dl.cognac
0.5 dl.olie
0.5 dl.vand
1-2 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.salt
 
 Fars:
4 spsk.rasp
1 dl.fløde
500 g.hakket flæskekød
250 g.hakket lever
1.5 dl.bouillon
2 æg
1 hakket løg
2 tsk.salt
0.25 tsk.merian
0.25 tsk.friskkværnet peber
2 tsk.Husblas, pulver
 
Opskrift:
Ingredienserne til marinaden blandes. Kyllingebrysterne trækker heri 10-12 timer.

Raspen udblødes i flødes. De øvrige ingredienser blandes. Rasp og marinaden røres i.

Halvdelen af farsen hældes i en smurt form. Skær Kyllingebrysterne i mindre stykker, som fordeles oven på farsen. Resten af farsen lægges over.

Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time 15 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 22388 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu