Fondue

Fondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

HøjtidNytår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Maduniverset

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fonduen:
 Okse stykker
 Lever stykker
 Cocktailpølser
 Bacon stykker
 Champignon
 
 Tilbehør:
 Løg
 Rødbeder
 Dild dip
 Paprika dip
 Salat
 Agurk
 Majs
 Tomater
 Kartofler (store)
 
 Planteolie
 
Opskrift:
Skær alle ingredienser ud, så de passer til fondue pindene. Gør fonduen klar og begyndt så at spise.

Hjemmelavet Pomfritter, Dild dip, Paprika dip og Flute.

Tips:

Til fondue bruges lyse planteolier af f.eks. majs, solsikke, jordnødder og soja.





karakterer:
Opskriften er vist 91431 gange,
og udskrevet 2388 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (91 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-26 18:34:19
undlad lever. det hører ikke hje,,e i fondu. det for tørt og kedeligt.

  -   2008-12-30 13:38:49
jeg vil næste gang undlade lever, da alt kommer til at smage af det

  -   2005-01-01 01:01:01
lav en god kartoffelsalat og pak champinongen ind i bacon og gør det samme ved pølserne det giver en meget god smag, og er der noget tilovers så er der til en god gryderet dagen efter.