Kalvelever på italiensk måde

Kalvelever på italiensk måde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kalvelever i strimler (uden hinde og sener)
200 g.frisk pasta
2 tomater, i tern
1 fedhvidløg, finthakket
0.5 pottebasilikum, i strimler
 olivenolie til stegning
2 spsk.balsamicoeddike
 
Opskrift:
Kalvelever svitses med hvidløg på en varm pande i olivenolie i 2 min. Deri kommes tomat, basilikum og balsamicoeddike. Som skal varmes igennem 2-3 min. Pastaen koges i letsaltet vand og serveres til leveren.





karakterer:
Opskriften er vist 19896 gange,
og udskrevet 551 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu