Farseret lammebov 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Bed slagteren udbene lammeboven og gøre den i stand til farsering.
Læg rundstykket i blød i vinen. Hak det hårdkogte æg fint. Pil løg og hvidløgsfed og hak begge dele fint. Skær skinken i små terninger Persille og estragon skylles, rystes tørre og hakkes fint. Når rundstykket er opblødt, trykkes vinen af det, men vinen skal endelig gemmes. Bland alle de finthakkede ingredienser med rundstykket og den hakkede lever og krydr blandingen godt med salt og peber. Bred lammekødet fladt ud med kødsiden opad. Bred fyldet ud over kødet, rul kødet sammen og sy det med bomuldsgarn. Varm fedtet i en stegegryde, læg rullestegen i og brun den godt på alle sider. Hæld vinen ved, læg låg på gryden og lad stegen snurre for svag varme i ca. 1 time. Tilsæt eventuelt mere vin eller vand om nødvendigt. Efter stegetidens afslutning tages stegen op og holdes varm. Tomatpureen røres ud i stegeskyen, som smages til med salt og peber. Saucen serveres for sig selv til kødet. Hertil passer kartoffelmos eller små persilledryssede kartofler. |
|
Opskriften er vist 9666 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne