Bison lever med Creme de Cassis
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt Kilde : Dansk Bison Forening Indsendt : Red : |
|
|
Kød og tilbehør:
Leveren skæres i skiver af 12 mm tykkelse.
Lad leveren trække i mælk i køleskabet i 2 timer.
Hæld mælken fra og tør leveren med køkkenrulle. Vend den i halvdelen af melet. Opvarm halvdelen af madolien og halvdelen af smørret ved middel varme på en sauterpande. Steg halvdelen af leverskiverne i 3 minutter på hver side. Sæt dem til side og hold dem varme. Steg den anden halvdel af lever-skiverne efter at have tilsat lidt mere madolie og smør. Sauce: Put resten af melet på panden og tilsæt om nødvendigt resten af madolie og smør. Opvarm det til en lys brun farve. Tilsæt fløden og hønsebouillonen og kog op til sovsen er klar. Creme de Cassis og blåbær tilsættes efter opkogning af sovsen. Smag til med salt og peber. Serveres med pillede kartofler og eventuelt flutes. |
|
Opskriften er vist 12901 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne