Lammelever terrine
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Indsendt : Red : |
|
|
leveren skæres i skiver, der krydres med salt og peber og steges let i olien.
De skal kun have et par min på hver side.
Stilles til afkøling.
Grøntsagerne renses og skæres i lange tynde strimler. Bouillon bringes i kog, og grøntsagerne simrer heri nogle få min., og tages op. Bouillon smages til med salt og peber. Husblas blødes op i koldt vand og piskes i den varme bouillon. Leveren skæres i små stykker, der arrangeres lagvis med grøntsagerne i en lille skål. Det dækkes med bouillon og stilles køligt under let pres natten over. Kan serveres i skiver som forret med grøn salat, eller som pålæg på godt rugbrød. |
|
Opskriften er vist 15568 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne