Johns Sildehajs tornedous
Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : John Kristensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vikl bacon omkring sildehajens sider og fæstne den med en kødnål el. tandstik.
Kog de små kartofler og pil dem. Gør 8 abrikoser klar, dryppes godt af, læg derefter den valgte postej ned i abrikoserne (eller sprøjt). Pynt med frisk persille. Grønsagsbouillon fyldes i en kasserolle og tilsættes de friske krydderurter, skal småsimre i ca. 20 minutter. 150 gr. smør og timian varmes ved svag varme, derefter tilsættes kartoflerne og varmen hæves en smule ca.10 minutter. Julesalaten skæres ud i 4 stk. på langs. Koges i let saltet vand ca. 4 minutter. Turnedoserne pensles med olivenolie og lægges i et ildfast fad og krydres med salt og peber, stilles derefter i varmluftovn ved 170 gr. i 20 minutter. Fonden fra sildehajen og de stegte kartofler hældes i gryden med urterne, blendes med stavblender, tages af blusset og koldt smør monteres (sauce verde). |
|
Opskriften er vist 10955 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne