Pate med bacon
Indsendt : Red : |
|
|
Hak svinesmåkød, kyllingelever og røget bacon en gang gennem kødmaskinen eller i en foodprocessor.
Rør blandingen med æg og fløde og krydr med salt, hakket madagaskarpeber, basilikum, merian og salvie. Lad blandingen hvile en times tid. Kom pateblandingen i en smurt pateform eller anden ovnfast form. Dæk med baconskiver. Bag pateen ca. 1 time ved 200 grader. Server den lun eller kold med små cornichoner. Syltede asier, agurker eller en skål salat. Grove flutes er godt til. |
|
Opskriften er vist 5729 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne