Leverpande med peberfrugt
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : |
|
|
Vend leverskiverne i salt- og peberblandet mel. Steg dem på begge sider i fedtstoffet på panden. Tag dem af panden og hold dem varme. Ko skivet løg og strimlede peberfrugter på, og lad dem snutter få minutter. Kom halvdelen af bouillonen på panden, og lad det simre mørt heri. Tag det af panden og kom det på leverskiverne. Kom resten af bouillonen på sammen med flødeosten. Bring i kog og smag til. Servér sovsen til og drys lidt frisk brøndkarse på retten. Nye kartofler serveres til.
|
|
Opskriften er vist 9400 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne